www.nallebudet.se www.teddydelivery.no www.teddydelivery.co.uk www.teddydelivery.co.uk www.teddydelivery.de


Vanlige spørsmål

Er det sikkert å handle på internett?
Det er det som regel, men man skal være nøye med hvilket firma man handler hos. Bamsebudet.no tilbyr en kortløsning med  en stor etablert aktør med høy sikkerhet. Du kan føle deg trygg når du handler hos oss.

Hva koster frakten?
Det er ingen kost for frakt innen Norge. For frakt til resten av Europa er det en tillegg frakt pris på kr 20 og til resten av verden kr 25.

Hvor lang tid tar leveransen?
Om bestillingen gjøres innen 12.00 hverdager sendes forsendelsen samme dag. Ellers blir den sendt påfølgende hverdag. Leveransen tar så normalt en til to virkedager før den er i den valgte postkassen. Raskt og enkelt! Reservervasjon for postens håndtering. 90%% av postens forsendelser kommer frem dagen etter de postlegges.(hverdager). Ved leveranse til Europa og resten av verden blir leveransetiden lengre.


Hva gjør jeg om produktet ikke kommer frem?
Da gir du oss så snart som mulig beskjed om dette og vi vil ordne opp i dette.Hva gjør dere med de e-post adresser som kommer inn?
Vi sender deg den informasjonen du har ønsket å motta. Derimot selger vi ingen e-post adresser videre. Vi benytter ikke vårt kunderegister til annet enn oppgitt.

Hva skjer når jeg melder meg på nyhetsbrevet?
Du vil da få vårt nyhetsbrev som sendes ut med jevne mellomrom. I vårt nyhetsbrev sender vi ofte ut tilbud samt rabatter og ikke minst påminnelser om ulike høytider.

Hvordan fungerer bamsebudet.no? Footer Teddy

Bamsebudet.no er en morsom og orginal måte å sende en hilsen eller presang på. Her kan man velge mellom bamser i ulike varianter og str, forskjellige kort og stort utvalg i tilbehør og gaver! Send en hilsen til ulike anledninger som bursdager, valentine,nyfødt, dåp, komfirmasjon, student, god bedring, bryllup,vennskap, morsdag, farsdag, tull/moro/, haloween, jul og mange flere!

Bamsene pakkes sammen med personlige kort, tilbehør og presanger i gaveeske som alt er inkludert i prisen og sendes til mottakeren pr post. FRI FRAKT I NORGE! Bestiller du ditt bamsebud innen kl 1200 sendes pakken samme dag. Normalt tar det 1-3 dager til mottaker får pakken, 90% får den levert dagen etter bestillingen. (forbehold om forsinkelser forårsaket av posten). Bamsebudet har fri lørdager, søndager og andre helligdager.

Gjør noen glad, send en orginal hilsen!