www.nallebudet.se www.teddydelivery.no www.teddydelivery.co.uk www.teddydelivery.co.uk www.teddydelivery.de

Kjøpsvilkår

Er det noe du lurer på så ikke nøl med å ta kontakt på e-mail: info@bamsebudet.no

 

Levering
Om bestillingen gjøres innen kl 12:00 på hverdager sendes forsendelsen samme dag. Ellers vil den bli sendt påfølgende hverdag. Leveransen tar så normalt en til to virkedager før den er i den valgte postkassen. Raskt og enkelt! Reservervasjon for postens håndtering. 90% av postens forsendelser kommer frem dagen etter de postlegges.(hverdager). Ved leveranse til Europa og resten av verden blir leveransetiden lengre. Helger og helligdager sendes det ikke ut leveranser.

Kostnad for frakt
Prisen inkluderer frakt i Norge. For frakt til resten av Europa er det en tillegg frakt pris på kr 20 og til resten av verden kr 25.

 
Reklamasjoner
Ved feil leveranse kontakt oss på mail eller telefon så tar vi kontakt snarest mulig.

Personopplysninger

Aldersgrense: For å handle hos Bamsebudet.no må man være fylt 18 år.

Den informasjonen som legges inn av deg som kunde hos Bamsebudet.no vil ikke under noen omstendigheter bli utlevert  eller overført til en tredje part.  

 

Når det gjelder vårt nyhetsbrev kan du som kunde selv bestemme om du ønkser/ikke ønsker å få tilsendt mail.

 

Kontoopplysninger blir ikke registrert eller lagret i Bamsebudet.no sine systemer. 

Bamsebudet.no er ansvarlig for transaksjoner gjennom nettsiden.

 

Priser
De prisene som angis ved kjøpstidspunktet er gjeldende

Betaling

Alle varer er priset i Norske Kroner.

 

Transaksjonen vil ikke bli belastet kunden før varen er igangsatt/sendt.Angrerett
Når du sender et Bamsebud anses produktet som å være benyttet idet det er mottatt. Produktet hos Bamsebudet er i hovedsak hilsenen og bamsen er budbringeren.

Angreretten som innebærer at du kan sende produktene tilbake innen to uker gjelder derimot på alle våre tilbehør som selges med Bamsebudet.

Reklamasjon
Ved feil eller mangler på produkter, følger vi norsk kjøpslov. 

Produkter:

Det tas forbehold om at en vare kan være utsolgt uten at det fremgår i nettbutikken. Du vil da bli kontaktet omgående på din oppgitte kontaktinformasjon. Upassende meldinger kan bli sensurert.

Om oss:

 

Vi takker for handelen og håper du blir fornøyd her hos oss. Velkommen tilbake.

Hvordan fungerer bamsebudet.no? Footer Teddy

Bamsebudet.no er en morsom og orginal måte å sende en hilsen eller presang på. Her kan man velge mellom bamser i ulike varianter og str, forskjellige kort og stort utvalg i tilbehør og gaver! Send en hilsen til ulike anledninger som bursdager, valentine,nyfødt, dåp, komfirmasjon, student, god bedring, bryllup,vennskap, morsdag, farsdag, tull/moro/, haloween, jul og mange flere!

Bamsene pakkes sammen med personlige kort, tilbehør og presanger i gaveeske som alt er inkludert i prisen og sendes til mottakeren pr post. FRI FRAKT I NORGE! Bestiller du ditt bamsebud innen kl 1200 sendes pakken samme dag. Normalt tar det 1-3 dager til mottaker får pakken, 90% får den levert dagen etter bestillingen. (forbehold om forsinkelser forårsaket av posten). Bamsebudet har fri lørdager, søndager og andre helligdager.

Gjør noen glad, send en orginal hilsen!