www.nallebudet.se www.teddydelivery.no www.teddydelivery.co.uk www.teddydelivery.co.uk www.teddydelivery.de

Bedrifter

Bamsebudet.no tilbyr bedrifter en unik måte å kommunisere med kunder, bedrifter og ansatte.
Send et bamsebud som en hilsen eller annet tekst.
 
Hvorfor ikke sende et bamsebud som invitasjon, tilbud, reklame eller som en takk til dine ansatte.
 
Bamsebudet kan også brukes til å formidle en unnskyldning, eller om det på noen måte har oppstått feil eller misforståelser
med kunder eller andre interessenter.På ett enkelt sett kan man da sende en bamse som raskt kommer frem til den berørte parten.
 
Bedrifter kan enten velge om de vil bestille bamsene en og en, og betale i kassen. Eller de kan få ett eget brukernavn etter henvendelse, hvor de får tilsendt en månedsfaktura.
 
Det er også mulig for bedrifter å få trykket opp egne kort med egen logo, som sendes ut 
med bamsebud til kunder eller andre forbindelser.

For mer informasjon send en mail til: ok@reisegiganten.no

Hvordan fungerer bamsebudet.no? Footer Teddy

Bamsebudet.no er en morsom og orginal måte å sende en hilsen eller presang på. Her kan man velge mellom bamser i ulike varianter og str, forskjellige kort og stort utvalg i tilbehør og gaver! Send en hilsen til ulike anledninger som bursdager, valentine,nyfødt, dåp, komfirmasjon, student, god bedring, bryllup,vennskap, morsdag, farsdag, tull/moro/, haloween, jul og mange flere!

Bamsene pakkes sammen med personlige kort, tilbehør og presanger i gaveeske som alt er inkludert i prisen og sendes til mottakeren pr post. FRI FRAKT I NORGE! Bestiller du ditt bamsebud innen kl 1200 sendes pakken samme dag. Normalt tar det 1-3 dager til mottaker får pakken, 90% får den levert dagen etter bestillingen. (forbehold om forsinkelser forårsaket av posten). Bamsebudet har fri lørdager, søndager og andre helligdager.

Gjør noen glad, send en orginal hilsen!