www.nallebudet.se www.teddydelivery.no www.teddydelivery.co.uk www.teddydelivery.co.uk www.teddydelivery.de

Her velger du din teddy. Alle små teddyer er ca 8 cm store og CE merket. Mellom store teddyer er ca 15-20 cm og store teddyer er ca 20-30 cm, disse blir vakumpakket. Etter å ha valgt teddy går du videre til neste step hvor du velger tilbehør eller presanger. Vi har også satt sammen flere ferdige pakker i ulike kategorier som du ser her til høyre.

Disse mini bamsene er ca 8 cm store. Mini bamsene er gjennomførte og av høy kvalitet. Pga størelsen er mini bamsene ment som budbringere og ikke som kosedyr. Frakt i Norge, kort, eske og innpakning fra teddydelivery.no er inkludert i prisen.

i Bestefarbamsen 119 kr Velg
Jeg er en koselig bestefar bamse som er perfekt som en oppmuntring til Bestefar. Passer utmerket med en bukett tulipaner.
i Bamse med kors 129 kr Velg
Hei! Jeg er en harmonisk liten bamse som bringer ro og fred. Perfekt til dåpsbarnet og konfirmanten.
i Brudebamse 109 kr Velg
Jag er en bamse kledd i vakker brudekjole. Ofte leverer jeg gratulasjoner til brudepar og jeg blir også benyttet til invitasjoner til bryllup samt som takkehilsen etter den store begivenheten.
i Skogens konge-elg bamsen 119 kr Velg
i Bamsefar 99 kr Velg
i Brunbjørn med sløyfe 129 kr Velg
Jeg er en pliktoppfyllende bjørn som tar mitt oppdrag på alvor. Er dog god på å flørte om det behøves.
i Hund 119 kr Velg
i Brudgom bamse 129 kr Velg
i Brud 119 kr Velg
Sunny 99 kr Velg
i Nanuk 129 kr Velg
Hvordan fungerer bamsebudet.no? Footer Teddy

Bamsebudet.no er en morsom og orginal måte å sende en hilsen eller presang på. Her kan man velge mellom bamser i ulike varianter og str, forskjellige kort og stort utvalg i tilbehør og gaver! Send en hilsen til ulike anledninger som bursdager, valentine,nyfødt, dåp, komfirmasjon, student, god bedring, bryllup,vennskap, morsdag, farsdag, tull/moro/, haloween, jul og mange flere!

Bamsene pakkes sammen med personlige kort, tilbehør og presanger i gaveeske som alt er inkludert i prisen og sendes til mottakeren pr post. FRI FRAKT I NORGE! Bestiller du ditt bamsebud innen kl 1200 sendes pakken samme dag. Normalt tar det 1-3 dager til mottaker får pakken, 90% får den levert dagen etter bestillingen. (forbehold om forsinkelser forårsaket av posten). Bamsebudet har fri lørdager, søndager og andre helligdager.

Gjør noen glad, send en orginal hilsen!